Irigatii in sere, solarii si culturi in camp, sisteme de fertirigare, irigare prin picurare sau prin asperie

Aplicarea corectă a apei reprezinta poate elementul cel mai important in obtinerea calității plantelor, legumelor și florilor. Agroenergy, împreuna cu partenerii lor au o experiență vasta în ceea ce privește tehnicile inovative pentru a furniza plantelor cantitatea corectă de apa și nutrienți.
Inglobarea celor mai noi tehnici in acest domeniu ne da posibilitatea de a optimiza cantitatea de apa si nutrienti, incercand de asemenea sa se reduca costurile in acest sens .
Astfel , atat pentru sistemele de cultura protejata cat si pentru cele de cultura in camp putem spune ca oferim toata gama de sisteme de irigare : irigare prin picurare , irigare prin penuri, aspersie , aripi de ploaie , masini tambur si rampe de irigare cu ghidare laterala .
Echipele noastre care construiesc și livrează sistemele de fertirigare COMPLETE la cheie pentru sere si solarii, cu opțiuni variate pentru controul de înaltă calitate , cum ar fi computer Multima sau unitățile Aqua

Sistemele pot fi personalizate sau pot fi selectate sisteme simple și cu toate aceasta extrem de versatile de tipul: Fertimix- GO
Instalații de ceață de înaltă presiune
Rampe de irigat pentru sere și solarii
Echipamente de dezinfecție cu Ultra Violete ( UV)
Filtru de apă cu bandă
Sisteme de dezinfecție a apei reziduale
Sistemul simplu de injectie
Sistem de irgații pentru mese de cultura inundabile
Toate sistemele sunt asamblate în functie de nevoile clientului
NOU: Sistem de fertirigare cu fertilizanți lichizi

Sistemul de fertirigare a îngrășămintelor lichide (PB – VMU) este un sistem autonom capabil să frunizeze apă și îngrășăminte unui complex de sere de maximum 100 ha.
Sistemul asigură umplerea completă a tuturor tancurilor, protejând toate procesele. Componentele consumablie sunt ușor accesibile și usor de inlocuit, astfel sistemul fiind foarte fiabil.
Avantaje:
1. Costul cu resursa umană: investiția poate fi recuperată în decurs de 2 pana la 4 ani ( luând în considerare surpafața serelor și a culturii)
2. Siguranță : funcționarea nu este dependentă de o singură persoană
3. Trasabilitate: toate operațiunile sunt înregistrate, astfel că orice pas este monitorizat
4. Conectivitate: PB-VMU este o mașina autonomă, care poate fi conectată la un computer de climatizare.