PARTENERII NOSTRII

Vb Greenhouses face parte din VB Group, care reunestte o gamă variată de specialitați pentru sectorul agricol. VB Greenhouses a proiectat și implementat un număr mare de sere în întreaga lume, variînd ca mărime de la cateva mii de metri pătrați pana la peste treizeci de hectare.

Datorită creșterii dimensiunii serelor, perspectiva asupra diverselor proiecte s-a schimbat de asemenea. Perioada de construcție poate fi foarte scurtă. Aest lucru presupune un management de proiect experimentat si intensiv.
www.vb-greenhouses.com

VB Climate face parte din VB Group, care reunește o gamă variată de specialități pentru sectorul agricol. VB Climate se bazează pe vasta sa experiență si cunoașterea tuturor tehnologiilor moderne aplicabile, fiind compania potrivită pentru furnizarea unui pachet complet pentru sistemele de încălzire și răcire.

Cunoștiințele complete atat despre cultivarea cat si despre tenologie se reunesc creand soluții inovatoare. Ca pionieri in tehnologii sustenabile, VB Climate este pe deplin familiarizată cu utilizarea surselor alternative de energie.
www.vb-climate.com

Van der Windt Verpakking face parte din Paardekooper Van der Windt Group și are sucursale în Olanda, Belgia, Anglia și Irlanda. Noi dezvoltăm, producem și distribuim o gamă variată de ambalaje de unică folosință. Gama noastră include aproximativ 15.000 de aricole dedicate sectoarelor de agricutură și horticultură (ornamentală), segmentelor de retail și servicii cum ar fi catering, horecă, curătenie și sănătate.
www.vanderwindt.com

Van der Knaap este un grup de firme specializate în dezvoltarea de soluții organice de cea mai bună calitate pentru înrădăcinarea și creșterea plantelor. Produsele de inrădăcinare și crestere Van der Knaap Group au la bază materiale reciclabile și care prin urmare sunt prietenoase cu mediul înconjurător, cum ar fi substratul din nucă de cocos și mușchi de turbă. Variand de la îmbunătățiri ale amestecurilor de pămant pentru ghivece și substraturi pană la produse complet noi, Van der Knaap are cea mai bună soluție pentru practic fiecare cultură și fiecare fază a procesului de cultivare.
www.vanderknaap.eu

Metazet Formflex este o binecunoscută companie din sectorul horticol. De peste 35 ani livrăm clienților noștri din întreaga lume produsele, sistemele și serviciile noastre.

Metazet dezvoltă și produce obiecte din metal cum ar fi materiale de suspender și suport pentru sectorul horticol din întreaga lume. De asemenea instalațiile noastre complete de ridicare, sistemele de cultivare si soluțiile logisitice pot fi regăsite în toată lumea. FormFex este specialistul mondial in proiectarea si producția sistemelor de rigole pentru horticultură.
www.metazet.com

PB Techniek furnizează solutii tehnologice și automatizări pentru sisteme electrice si de irigații adresate sectorului horticol internaționl. Avem peste 25 de ani de experiență intr-o mare varietate de proiecte. Ca întreprindere independentă, suntem capabili să lucrăm intr-un mod hotărat si să răspundem rapid inovațiilor din piată, ceea ce este pe deplin recunoscut de către clienții noștrii: cultivatorii de legume, flori și plante în ghiveci atat din Olanda cat si din străinătate.

Cu aproximativ 40 de angajați avem capacitatea in-house de a gestiona independent proiecte la scară mare.
www.pb-techniek.nl

Luiten Greenhouses BV oferă consultanță si livrează/ montează o largă varietate de instalații de umbrire/ acoperire pentru profesioniștii din horticultură din întreaga lume.

Scopul nostru este să servim piața internațională de sere si centre pentru grădinărit. Cultura companiei Luiten Greenhouses BV este una deschisă, flexibilă, de încredere și orientată către client Luiten Greenhouses BV face parte din Luiten Group, un grup dinamic și versatil de companii, situate in De Lier, Westland-Olanda, cea mai concentrată și inovatoare zonă horticolă din lume.
www.luiten-greenhouses.com

Aweta a fost înființată in 1966 în Olanda și proiectează și produce sisteme de ambalare și sortare pentru fructe, legume și flori. Combinarea inovației cu experiența si centre de service în locații din toată lumea plasează Aweta pe locul unu cand vine vorba despre automatizarea echipamentelor de sortare si ambalare. Suntem la dispoziția clineților noștri, oferind soluții la cheie eficiente și inovatoare de la încărcarea echipamentului pană la produsul finit, pentru a ne asigura că își pot ambala produsul în cel mai eficient mod din punct de vedere financiar.
www.aweta.nl