AMBALAJE PERSONALIZATE INTR-O LUME GLOBALIZATA , DESTINATE INCLUSIV

 MASINILOR DE SORTAT SI AMBALAT

PUNGI DE RETENTIE PERFOTEC,PENTRU PASTRAREA PROSPETIMII VREME MAI INDELUNGATA

Într-o epocă destinată eficienței in crestere și a lucrurilor făcuta din ce in ce mai rapid, intr-o lume din ce in ce mai globalizata si intr-o Europa care si-a propus in mod constient sa devina o piata unica, ambalajele capată din ce în ce mai multă importanță în ceea ce privește strategia de vânzări. Cu atat mai mult in strategiile de vanzari ale produselor perisabile produse in sere . Si ne referim aici la rosii , castraveti, ardei, etc., care trebuie sa ajunga in interval de ordinul zilelor la clienti aflati la mii de kilometrii distanta.
Dacă până acum cativa ani atenția era îndreptată exclusiv către producția unei legume sau a unui fruct de calitate, în era supermarketurilor și hypermarketurilor, aceasta nu mai este îndeajuns
Trebuind sa se diferentieze de celelalte produse intai pe raft si abia apoi in farfuria consumatorului final,prin prin calitate si gust , amabalajul presupune deja un concept, implica o poveste care sa consacre o eticheta ! Mai pe scurt exemplifica situatia proverbul romanesc “ ochii văd, inima cere ! De aceea, ambalajele trebuie să fie personalizate și să descrie pe cat posibil conceptul personal al producătorilor, transpuse in conceptul ambalajului .
Din seră pana ajung pe masă – produse cum ar fi castraveți, roșii, ardei și dovlecei au un drum lung de parcurs, dar ,fiind produse perisabile, timpul trebuie sa fiecat mai scurt posibil !
Folosindu-ne de experienta partenerilor nostri olandezi ,furnizăm clientilor la cerere ambalajele potrivite pentru a rezista atat transportului, cat și pe raft, de unde insa trebuie sa atraga atentia astfel incat sa plece cat mai repede catre consumatorul final. Cu ambalajele pentru legumele proaspete, de la parteneriii nostrii Van der Windt, legumele rămân foarte proaspete.
Gama de ambalaje pe care o oferim include versiuni pentru utilizarea cu sistemelor si a utilajelor automate de ambalare ( vezi si capitolul “Masini de Sortat “ ) Oferim soluția potrivită pentru toate tipurile de legume cultivate în seră sau solarie și pentru fiecare caz in parte.
Scopul nostru principal este de a menține calitatea și de a prelungi termenul de valabilitate. Un nou produs în acest domeniu este gama de pungi de retenție PerfoTec, care reglează evapotranspiratia si respirația produsului în mod corect. Aceasta menține legumele, cum ar fi ardeii, castraveții și roșiile, proaspete pentru o perioadă mai lungă și diferențiază pungile PerfoTec de toate celelalte pungi pentru păstrarea prospețimii.
Gama de produse pe care o oferim include filme de plastic, shake-uri, cutii de carton, etichete, cutii pentru palati și accesorii, cum ar fi bandă și materiale de protecție.
Avand in vedere exigentele crescande in domeniul protectiei mediului impuse supermarketurilor si comertului en-detail, toate aceste articole sunt de asemenea disponibile în versiuni bazate pe materiale regenerabile.
Oferim, de asemenea, articole auxiliare, cum ar fi materiale HACCP, saci de gunoi și cești de băuturi de unică folosință.
Intr-un cuvant ,putem sa ne prezentam ca fiind echipa potrivita pentru a ne adapta tuturor ideilor noi ale dumneavoastra dar si legislatiei actuale , pentru a vă furniza ambalajele personalizate necesare.