VIZITE IN OLANDA SI TRANSFER DE KNOW-HOW

In conceptia noastra , un client nu trebuie sa achizitioneze de la noi doar o sera , ci intregul know-how necesar ca aceasta sera sa fie o afacere de success pentru investitor pe parcursul multor ani !

De aceea , firmele din cadrul Clusterului Holland House of Horticulture, sprijinit si infiintat cu ajutorul departamentului de agricultura din cadrul Ambasadei Regatului Tarilor de Jos la Bucuresti, si-au propus de la bun inceput sa fie alaturi de cei ce investesc in sere in Romania mult timp dupa inaugurarea acesteia si taierea panglicii.

Noi consideram ca misiunea noastra este indeplinita cu success abia cand produsele clientului nostru apar in supermarketuri sub brandul propriu care devine cunoscut si cautat .

Olanda, tara cu o cu o suprafata de 4 ori mai mica decat suprafata Romaniei, este, in acest moment, a doua țară exportatoar de legume proaspete din lume , fiind devansată doar in urma cu doi ani de catre SUA , si fiind in continuare înaintea Chinei!

Ceea ce a condus Olanda la o asemenea performanta sunt , in mod evident, horticultura de inalta performanta care are capacitatea de a absorbi, implimenta si utiliza imediat tehnologiile de ultima ora in producția de legume , de o eficiență maximă care conduce evident la o profitabilitate ridicată.

Pentru a putea avea posibilitatea de a înțelege amploarea industriei de sere actuale din Olanda și ,intr-o anumita masura, pe cat posibil , tehnologiile high-tech folosite in prezent , clientii nostrii au posibilitatea de a vizita complexe mari sau medii de sere pentru a vă arăta cum poate fi și proiectul Dumneavoastră.

In aceste infotripuri , cei ce isi propun sa investeasca in sere pot decide , dupa cele ce vad , gradul de automatizare al serei pe care decid sa il achizitioneze , avand in vedere criza crescanda de personal cu care ne confruntam cu totii.

De asemenea , atat dvs cat si cei pe care ii pregatiti pt a fi in staff-ul serei dvs din Romania , au posibilitatea de a viziona impreuna cu noi sere si culturi pilot la institute de cercetare si dezvoltare din Olanda , cum ar fi cele de la ……..( vezi portiuni din filmul TVR road show si capturi din acest film ) ..Delphy, Iniversitatea din Groeningen ,………., etc .

In continuare , prin noi veti putea pastra legatura permanent cu specialisti in domeniul culturilor in sera din Olanda .Avand in vedere technologia moderna ,serviciile acestor specialisti pe care ii veti cunoaste aici va vor putea fi puse la dispozitie ulterior in timp real .Aceasta legatura va conduce in scurt timp la crearea chiar in unitatea dvs de persoane calificate in domeniul serelor , asa cum, fara a fi nostalgici, Romania a avut in perioada in care productia din sere reprezenta o pondere importanta a exportului ,iar camioanele romanesti putea fi vazute frecvent in zona marilor engrosisti de legume de la Viena sau Muenchen.

Problemele inerente aparute dupa ce veti incepe cultura in sera dvs vor fi vizualizate rapid si isi vor putea gasi rapid rezolvarea prin consultarea dintre personalul din sera dvs si cei din Olanda ,fara deplasari inutile consumatoare de resurse financiare si de timp.